Print side | Close Window

Den Flyvende Vandmølle

Udskrevet fra: Byggepladen
Kategori: Åbent område - alle(!) kan læse med her
Forum navn: Se min nyeste skabning
Forum beskrivelse: Fremvis din egen kreation (MOC=My Own Creation) for Byggepladen og resten af verden. Gode og konstruktive råd er velkomne.
Web-adresse: https://www.byggepladen.dk/forum/forum_posts.asp?TID=37320
Udskrevet den: 19-Maj-2022 kl. 04:40
Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Emne: Den Flyvende Vandmølle
Indlæg fra: Rune.L.Petersen
Emne: Den Flyvende Vandmølle
Posteringsdato: 07-Januar-2022 kl. 14:41
Et af de layout jeg længde har drømt om at bygge er jeg endelig kommet lidt videre med. Nemlig projekt "Kionriget i skyerne" 

Del 1 

Der er ikke nogle logisk forklaringer på hvorfor øerne flyver, dog siger legenderen at det var to magtfulde troldmænd der havde den episke troldmænds duel der fik kipper og jorden omkring dem til at svæve i da kamp om det gode og det onde. Noget af den magi de brugte er muligvis stadig i det klipper øerne flyver på.  

Siden hen har gruppe folk der har lært at tæmme nogle drager eller opfundet luftskibe til at tage op på de svævende øer. Da de afgrøderne de stået på jorderen døde ud, begrund af mangel på sollys fordi der konstant var svævede klipper der drev ind foran den dyrbar sollys. På magisk vis eller fordi nogle af klipperne var så højt oppe at der dannet sig regnskyer inde i de kolde klipper. Alt det vand blev til vandløb og vandflad på klippene som fik det til at der kunne vokse grønt på klipperne. Derfor kom det som en glædelig overraskelse da de første indbygger landet med deres drager, og fandt ud af der vokset træer og græs på dem. Snart begyndte de at bygge huse og flyttede deres rige op i skyerne. Fordi det gjorde også at det var meget svære at blive angrebet af deres fjender. Fordi de var stadig et rige som bevaret en meget stor hemmelighed....

Dog var det snart 200 år siden af de første indbygger var landet der oppe, og for de fleste havde dagligdag taget form, mange af beboer passe sit og havde intet kendskab til hemmeligheden. 
På den ø vi nu skal besøge bor familien Green, som diver vandmøllen som er en vigtigt for at kornet kan blive malet i hele landet. Udover det dyrker de gulerødder og andre afgrøder hele året. Moren Lucia står for alt det logiske i at sende varen ud til nabo øerne og regnskabet, samt at bytte varen med andre derfor har hun fornyligt fået ethvert sig en ged i en byttehandle. Faren Bardom elsker at dyrke afgrøder og han har søger for at de blev forbund med en nabo klippe. Hvor på de kunne dyrke deres egne afgrøder. Storebroren Niklas har fundet ud af han vil leve op til sit navn og gør alt for at bevise at han er en værdig arvring. Lillebroren Lukas elsker lige fortiden at jagte høns og sommefugle fordi han gerne vil vide hvorfor nogle dyr med vinger kan flyve og hvorfor høns ikke kan. Han har nok en ide om at han vil være flyvebygger og ud og rejse i den store verden. 

Engang om året kommer sheriffen på konges befaling forbi og se om alt er i orden, hvilket det altid er. Dog skete der noget andet den her gang, pludselig ud af ingenting, kommer en blå drage flyvende forbi, med en lille rytter hoppede på ryggen af den blå drage. Hvad mon han vil når sheriffen at tænke, lige før at dragen dykker ned og forsvinder i skyerne under dem. 
-------------
“Jeg bygger for hyggen”
https://www.flickr.com/photos/150564338@N03/Svar:
Indlæg fra: Lars.Kristensen
Posteringsdato: 07-Januar-2022 kl. 16:30
Spændende og stemningsmættet byg. Rigtig flot hus med gode farvevalg. Fin historie til at underbygge. Broerne, kunne måske godt have været ens? og måske med en smule vand under den som er tættest på gulerodsmarken.

-------------
Lars Kristensen


Indlæg fra: Jeppe.Schmidt
Posteringsdato: 07-Januar-2022 kl. 17:12
Hvad er taget lavet af?

-------------
Jeppe Schmidt


Indlæg fra: Ulrik.Hansen
Posteringsdato: 09-Januar-2022 kl. 13:27
Det ser sgu godt ud Thumbs Up

Jeg fristes til at foreslå at taget afdækkes/afskærmes i enderne, så det ser tyndere ud end det er. Bare en tanke Smile


-------------
Ulrik Hansen | https://www.flickr.com/photos/ulrikbrick/albums" rel="nofollow - Flickr-galleri


Indlæg fra: Lasse.Deleuran
Posteringsdato: 09-Januar-2022 kl. 16:38
Det er rigtig flot og stemningsfyldt. Og historien giver stadig mere mening end filmen Avatar :)

-------------
Se mine byggevejledninger og del dine egne på https://brickhub.org?r=bp" rel="nofollow - BrickHub.orgPrint side | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net