Byggepladen Websted Genveje:
Hjemmesiden
Om foreningen
Event Kalender
Statistik om medlemmer
Byggebladet
Download

Forum start Forum start > Åbent område - alle(!) kan læse med her > Spørg foreningens medlemmer
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Regler og retningslinier
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketRegler og retningslinier

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
 Rangering: Emne rangering: 4 Stemmer, Gennemsnit 4.00  Emne Søg Emne Søg  Emne funktioner Emne funktioner
Overknoppen Se drop down
Administratorer
Administratorer
Avatar

Medlem siden: 01-Oktober-2003
Sted: Denmark
Region: ikke oplyst
Status: Offline
Point: 100
Direkte Link til dette Indlæg Emne: Regler og retningslinier
    Sendt: 24-Januar-2004 kl. 11:12

Generelt

Vi er et venligt folk, og i bund og grund ønsker vi ikke at støde hinanden.

Husk, at bruge et sobert sprog og lad være med at nedgøre andre. Vi skal alle være her uanset religiøse overbevisninger, hudfarve og størrelse på samling af Playmobil.

Moderatorerne kan redigere og slette indlæg, og gør det gerne, hvis det skønnes nødvendigt. Men helt ærligt det er nemmere, hvis de kan slippe.


Generelt

Det åbne og det lukkede forum: En del af forummet er åbet - dette vil sige at både medlemmer og ikke medlemmer kan læse med. Husk at emner der debatteres her, ofte sker mellem personer der måske ikke har dyb og indgående kendskab til LEGO hobbyen.

Køb og salg: Hvis du ønsker at købe og sælge ting på Byggepladens forum, skal det ske i de dertil indrettede fora, der i overvejende grad er til køb og salg af LEGO elementer, sæt og tilsvarende artikler.

Lækkede billeder: Byggepladen frabeder sig upload af lækkede billeder af endnu ikke udgivne LEGO sæt. Det er naturligvis tilladt at diskutere materialet og linke til andre steder på nettet, men undlad venligst at uploade det til vores servere.

Tekst og billeder: Medlemmer er selv ansvarlige for de billeder og de tekster de skriver på forummet. Det er ikke tilladt at viderebringe materialet fra forummet uden for foreningen, med mindre der ophavsmanden (m/k) har givet sin tilladelse hertil. Dog skal det bemærkes at annonceringer i det åbne forum er lige præcis det - åbne.

Problemer og klager: Hvis du skulle opleve at andre medlemmer skriver mindre pænt, eller en diskussion løber af sporet, så skriv til medlemmet eller en moderator. I de fleste tilfælde er den bedste løsning at forklare det andet medlem hvorfor hans eller hendes opførsel ikke er er uheldig - huske at det kan være let at skrive hårde ord på et forum, men vi er allesammen bare LEGO fans, der ønsker at udøver og diskutere vores hobby.

Fejl: Hvis du oplever tekniske fejl eller mangler på forummet, så opret en tråd i forummet "om hjemmesiden" eller kontakt webmasteren pr. email: thewebmaster (a) byggepladen . dk

Administrator - Laver ændringer, opretter brugere m.m.
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.