Byggepladen Websted Genveje:
Hjemmesiden
Om foreningen
Event Kalender
Statistik om medlemmer
Byggebladet
Download

Forum start Forum start > Åbent område - alle(!) kan læse med her > Sidste nyt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - LEGO leger med IKEA
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

LEGO leger med IKEA

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked Sortering i omvendt orden
Tina.Haulrich Se drop down
Bestyrelse
Bestyrelse
Avatar
Ambassadør

Medlem siden: 19-Marts-2013
Sted: Danmark
Region: Vestsjælland
Status: Offline
Point: 1679
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Tina.Haulrich Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: LEGO leger med IKEA
    Sendt: 02-September-2020 kl. 10:36
Som de fleste nok har bemærket, så har TLG og IKEA indgået et samarbejde.

Her er lidt mere info:

En klodset kollektion: Ikea og Lego i samarbejde


Foto: Ikea


Sådan lød det fra Lego Group tilbage i 2018, da den verdenskendte legetøjskoncern rakte ud til Ikea med ambitionen om i fællesskab at fremme leg i hverdagen.

Det ville Ikea gerne, og nu præsenterer de to virksomheder resultatet af samarbejdet i en helt ny kollektion ved navn ’BYGGLEK’. Den nyudviklede kollektion består af en række opbevaringsbokse udstyret med de velkendte Lego-knopper, der gør det muligt at bygge, stable og lade kreativiteten spire gennem leg med diverse elementer fra Lego Systems. Kollektionen indeholder derudover et sæt BYGGLEK Lego-klodser i forskellige farver og former.

– ’BYGGLEK’ bygger bro mellem børns kreative leg og de voksnes behov for et hjem, hvor legesagerne hurtigt og nemt kan pakkes væk og findes frem igen, fortæller designer hos Ikea, Andreas Fredriksson.

– Vi har arbejdet indgående med, hvordan vi kunne skabe mere leg i hverdagen ved at fjerne de barrierer, der kan være. Når børn fx har spredt Lego-klodser ud over hele stuegulvet, så ser voksne ofte et værre rod, mens børn ser kreative muligheder og løsninger. BYGGLEK er skabt til at bygge bro mellem disse to verdener, så børnene nemt kan sætte legen på pause og genoptage den igen, siger Andreas Fredriksson.

Mere end opbevaring

En undersøgelse fra Ikea og Lego Group viser, at 47 pct. af de adspurgte børn ønsker mere legetid med deres forældre, mens 90 pct. af forældrene svarer, at leg er vigtig for deres børns trivsel. Det er på baggrund af den viden, at BYGGLEK er udviklet til at være meget mere end blot en funktionel opbevaringsløsning.

- Man får lyst til at gøre BYGGLEK til en del af indretningen i hjemmet, og det er vigtigt, da vi ved, at børns leg og kreativitet fortsætter i barnets sind lang tid efter, at den konkrete leg stopper. Den stimulerende proces skal vi understøtte bedst muligt, så barnet kan fortsætte, hvor det slap i stedet for at starte forfra, siger Andreas Fredriksson

BYGGLEK kan købes fra d. 1. oktober 2020 i alle Ikeas danske varehuse samt via hjemmesiden.

Tina Haulrich
"Spend your life doing strange things
with weird people"
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.