Byggepladen Websted Genveje:
Hjemmesiden
Om foreningen
Event Kalender
Statistik om medlemmer
Byggebladet
Download

Forum start Forum start > Åbent område - alle(!) kan læse med her > Sidste nyt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - LEGO har vundet en retssag i Kina
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

LEGO har vundet en retssag i Kina

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Henrik.Ludvigsen Se drop down
Dæk
Dæk
Avatar

Medlem siden: 16-Januar-2012
Sted: Danmark
Region: Nordsjælland
Status: Offline
Point: 7887
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Henrik.Ludvigsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: LEGO har vundet en retssag i Kina
    Sendt: 07-December-2017 kl. 10:32
Retten i Kina fastslog, at fremstilling og salg af Bela-produkter udgør en krænkelse og uretmæssig konkurrence mod Lego. Det er første gang, Billund-koncernen har ført og vundet en sag baseret på uretmæssig konkurrence mod producenter af kopiprodukter i Kina.

Billund. Lego-koncernen har fået medhold af China Shantou Intermediate People's Court i september 2017 i en sag vedrørende bestemte produkter af mærket Bela, der var under anklage for at krænke Billund-koncernens intellektuelle rettigheder.

Det fortæller Lego i en udsendt pressemeddelelse torsdag.

- Retten fandt, at fremstilling og salg af Bela produkterne udgør en krænkelse og uretmæssig konkurrence. Det er første gang, Lego-koncernen har ført og vundet en sag baseret på uretmæssig konkurrence mod producenter af kopiprodukter i Kina, fortæller Lego i den udsendte pressemeddelelse og tilføjer:

- Sagen blev rejst mod to kinesiske virksomheder, der havde fremstillet og solgt Bela-produkter, der var nærgående efterligninger af Lego-produkter. Domstolens afgørelse har effekt fra november 2017. Retten afgjorde, at de to kinesiske virksomheder skal ophøre med at kopiere Lego-produkters emballager og logoer fremadrettet, da der er tale om en overtrædelse af Lego-koncernens rettigheder, fortælles det i pressemeddelelsen.

Vi fortsætter med at tage de nødvendige skridt for at sikre, at forældre og børn er i stand til at købe legetøj på et velinformeret grundlag.
Peter Thorslund Kjær, vicedirektør i afdelingen for juridiske anliggender i Lego-koncernen.

BESKYTTELSE AF LEGO-VAREMÆRKET

Højesteret i Beijing afgjorde tidligere i år en sag, der fastslog, at Lego-logoet og Lego-navnet på kinesisk er "velkendte" varemærker i Kina.Afgørelsen er en vigtig milepæl i arbejdet for at få en bredere beskyttelse af Lego-varemærkerne i Kina, da dommen betyder, at Billund-koncernen nu er bedre i stand til at agere, når varemærket krænkes af andre virksomheder - også uden for legetøjskategorien.
Retten afgjorde også, at Billund-koncernen er beskyttet under den kinesiske konkurrencelov mod uretmæssig konkurrence, hvad angår det distinktive og unikke udseende, som Lego-produkter har på tværs af produktlinjer, hvilket har til formål at sikre, at forbrugere straks kan genkende og associere produkterne med Lego-koncernen.

- Vi er glade for afgørelsen fra Shantou Intermediate People's Court. Vi ser det som et bevis på det fortsatte fokus fra kinesiske myndigheder og domstole på at håndhæve og sikre intellektuelle rettigheder på ordentlig vis. Vi mener, det er vigtigt for en fortsat positiv udvikling af de forretningsforhold, som alle virksomheder der opererer i Kina er underlagt, siger Peter Thorslund Kjær, vicedirektør i afdelingen for juridiske anliggende i Lego, i den udsendte pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi fortsætter med at tage de nødvendige skridt for at sikre, at forældre og børn er i stand til at købe legetøj på et velinformeret grundlag, og at de ikke føres bag lyset af uansvarlige virksomheder, der forsøger at lave produkter, der fremstår som noget, de ikke er.
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.