Se månedens billede
This site hosted by Web Wiz
Lugnet
Eurobricks
Brickset
Genveje: Indmeldelse | Kalender | Forum | Chat | Artikler | Kontakt

Fight Cancer

På en vældig trist baggrund kommer her et oplæg, som vedrører ALLE... ikke kun os LEGO-fans...
En af foreningens ildsjæle, vores Lugbulk-general er ramt af uhelbredelig kræft. Hanne har fået at vide af lægerne, at hun har 1-2 år tilbage af livet.
Hanne har givet så meget til os medlemmer som general for vores årlige kæmpebestilling af klodser, at vi vil gerne give noget tilbage!
Hanne står hvert år for at indsamle bestillinger, samt fordele cirka et tons klodser til vores medlemmer... Nogle har bestilt 50 af en klods, andre har bestilt 1000 af en klods. Det er et kæmpe arbejde, som vi alle er dybt taknemmelige for!
Hanne har planlagt resten af sit liv ned i mindste detalje, herunder begravelsen. Til begravelsen er det Hannes ønske, at der bliver afspillet nogle sange i kirken. Disse sange vil Hanne gerne selv indspille i et professionelt studie.
Et af vores medlemmer har sat Hanne i kontakt med nogle professionelle musikere, som vil indspille et par numre sammen med hende. Kemoterapien er ikke god for stemmen, så derfor starter hun op om meget kort tid i studiet. Betalingen for dette klares i første omgang af venner.
Byggepladen har startet dette tiltag for at støtte op om Hanne og familien i den svære tid. Vi håber, at vores tiltag kan betale vennerne tilbage for at opfylde Hannes ønske!
Medlemmer har doneret LEGO æsker til auktion, som vores medlemmer kan byde på i vores lukkede forum, og dem er der allerede kommet fine bud på...

...MEN DU KAN OGSÅ STØTTE...

Vi har også fået lavet en graveret 1x8 klods med teksten "Fight cancer", som ALLE kan købe - ikke kun vores medlemmer. (Se billedet.)
Overskuddet fra alle disse tiltag går til indspilningen i studiet.
Hjælp os med at hjælpe Hanne...
Køb en klods eller flere...
Prisen er 40 kr. pr. stk.
Indbetal 40 kr. eller et beløb deleligt med 40 - så dukker klodserne op i din postkasse. (Vi får automatisk dit navn og adresse fra banken.)

Pengeinstitut: Sparekassen Thy
Reg.nr. 9111
Kontonummer 0003856224
Mærk indbetalingen "Klods"

Hvis der sker det, at vi får indsamlet mere end indspilningen i studiet koster - så er det Hannes ønske, at resten doneres til Børnecancerfonden.
Byggepladens formand vil revidere regnskabet for dette tiltag, samt stå inde for at et eventuelt overskud bliver indbetalt til Børnecancerfonden.
Hjælp os med at hjælpe Hanne...

På forhånd tak!

Mvh
Byggepladen

Sidste nyt

12/01/2024 14:51:27
11/11/2023 13:41:27

Klodsfest er Byggepladens årlige arrangement, hvor vi leger, bygger og sammen konkurrerer om de flotteste bygninger, bedste robotter og hvad vi nu finder på.

Det vigtigste er, at vi har det sjovt på vores egen skæve facon.

Dette er et fan-kreeret websted, som ikke er sponsoreret, godkendt eller autoriseret af LEGO® Gruppen.
Alt indhold på dette websted tilhører Byggepladen med mindre andet er anført, og må ikke gengives uden tilladelse.
© Byggepladen. All rights reserved.
Background image © by Todd Lehman: Fibblesnork Backgrounds.
Partially powered by: Web Wiz Forums Copyright © Web Wiz Guide
Webmaster : webmaster email